Ski
28 Shkurt 2016 | 18:27

E pandalshme

14 Shkurt 2016 | 20:41

238.5 metra kërcim

06 Shkurt 2016 | 19:44

E pandalshme

01 Shkurt 2016 | 22:01

Nuk ka borë

30 Janar 2016 | 19:48

Rrëzohen në Maribor

27 Janar 2016 | 12:33

Nuk mjafton fitorja

24 Janar 2016 | 16:20

​Vonn fantastike

24 Janar 2016 | 12:39

Në vendin e nemun

17 Janar 2016 | 12:08

Svindal feston dyfish

10 Janar 2016 | 15:39

Vonn me rekord të ri

08 Janar 2016 | 09:00

S'ka borë

06 Janar 2016 | 17:45

Fiton dhe kryeson

28 Dhjetor 2015 | 22:20

Triumfon edhe në Austri

27 Dhjetor 2015 | 15:11

S’ka borë

23 Dhjetor 2015 | 10:51

Droni për pak i ra në kokë

20 Dhjetor 2015 | 16:36

Vëllëzërit Prevc në histori

19 Dhjetor 2015 | 20:45

Mezi shpëtoi

Te fundit
Te fundit